New Beginning Brahh

Assalamualaikum hallooooo..  ain iz back yow ! well berapa tahun dah ain tinggalkan blog yang dah hampir usang ni ceh. Oleh sebab tu i belanja uolss new design. Jenuh mengedit blog ni tau ?! sebab dah lama tak main dengan HTML. So guys, apa khabar lah semua orang ni?? FYI ain dah tinggalkan blog ni berhabuk selama DUA tahun. My last immatured writing was also TWO years back then but already deleted sebab tah pape. Terlalu banyak perkara yang berlaku selama dua tahun ni uolss. Tak mampu nak update semua. Lagipun banyak assignment nak kene siapkan untuk SPM tahun ni. Haih! #mengeluhjekerja cik ain ni. Laptop pulak selalu tak rajin buka. I buka laptop ni pun if ada kerja penting nak buat je. Maklumlah, sekarang ni kan zaman Teknologi yang dah berbagai dengan Smartphone lah Tab lah itu lah ini lah. Maju betul zaman sekarang ni. Kalau tengok dari segi produk-produk pun ya tuhan berlambaknya. So blog ain yang terkini akan saya ceritakan kepada anda semua tentang pengalaman yang saya alami dan sedikit review tentang apa2 yang saya rasa saya nak share lah hahahaha !
So will update more when i'm free. Stay Tune with macaroonyy.blogspot.com guysss!
Bye

P/s: nah ain belanja you guys burger king. Makan senyap2 tau.



No comments:

Post a Comment